Ротаракт "Черкаси - Smile"
Меню сайту
Наше опитування

Ваше враження про Черкаси?
Всього відповідей: 70

Головна » 2009 » Березень » 11 » Спільне засідання з Ротарі "Черкаси - Центр"
Спільне засідання з Ротарі "Черкаси - Центр"
19:19

Вчора (10 березня) проведено спільне засідання Ротаракт клубу "Черкаси - Smile" разом з Ротарі клубом "Черкаси - Центр" в рамках Всесвітнього тижня Ротаракт клубів.

Забігаючи наперед, хочеться сказати, що це було найбільш плідне засідання РТК разом з Ротарі за всю історію існування відносин між цими двома клубами (принаймні за спостереженням автора даної новини).

Все почалось з (не)великого приємного здивування Ротарактом. Адже такої кількості гостей (10 осіб) ніхто не очікував. При плануванні засідання велась мова про 2-3 гостей, бо це вівторок - день, коли Ротарі ніколи разом не збирались та ще й щойно після святкового вихідного. 

Вели засідання два президента, два Володимира Володимировича, і не повірите, але обидва з прізвищем Туйнов. 

Проходило засідання в місці постійого збору Ротаракт "Черкаси - Smile", в кімнаті відпочинку гуртожитку №1, ЧДТУ. Вперше ротарійці завітали на місце постійних засідань Ротаракту, адже до цього часу лише ротарактівці були гостями на засіданнях Ротарі клубу "Черкаси - Центр".

Спочатку президенти поздоровили жіночу половину обох клубів з їх весняним святом. А далі було обговорення численних проектів: АНТИ СНІД, Чистий пляж, Ukrainian trip, спільне спорудження пісочниць. Велась мова про майбутні відвідини Польщі, як ротарійців, так і ротарактівців; навчання правлінь. Найбільш активне обговорення було про проект АНТИ СНІД, особливо про організацію акції для молодих дизайнерів одягу (оголошення про дану акцію очікуйте на нашому сайті в найближчому часі).

Далі засідання продовжувалось за келихом чаю та кави, і смачних солодощів.

Дві години пролетіло непомітно. Обидва клуби залишились надзвичайно задоволені таким плідним засіданням. Можна з впевненістю сказати, що Ротарі та Ротаракт виходять на більш новий та кращий рівень спілкування.

Сподіваємось, що подібні засідання стануть гарною традицією обох клубів.

Переглядів: 2405 | Додав: SLiM | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024