Ротаракт "Черкаси - Smile"
Меню сайту
Наше опитування

Ваше враження про Черкаси?
Всього відповідей: 70

Головна » 2009 » Лютий » 28 » Результати фотоконкурсу в рамках проекту «АНТИ СНІД»!
Результати фотоконкурсу в рамках проекту «АНТИ СНІД»!
14:01
Доброго дня учасники та зацікавлені особи фотоконкурсу «АНТИ СНІД».

Раді Вам повідомити результати.
По-перше, хотілось би нагадати, як проходив наш фотоконкурс. Він складався з трьох етапів. Спочатку необхідно було подати заявку на участь до 31 січня/09. Ми отримали всього 11 заявок. Далі треба було надіслати фотознімки на електронну адресу нашого клубу до 12 лютого/09. Усього було отримано 23 фотографії від 9-ти учасників. І останній етап – це оголошення результатів, сьогодні – 28 лютого 2009 року.

Не будемо тягнути. Переможцем фотоконкурсу в рамках проекту «АНТИ СНІД» стає Сидоренко Євгеній Олегович! Євгеній нагороджується почесним званням «Кращий молодий фотограф Черкащини 2009 за версією Ротарактів України» (в рамках проекту «АНТИ СНІД»). Його фоторобота на тему «Молодь проти СНІДу» під назвою «Плакат, який не відкриває Вам очі, а констатує факт» отримав найбільшу кількість балів від суддів. 
Друге місце зайняв Городисский Матвей Александрович (прізвище мовою, указаною в заявці на участь – прим.авт.) з фотороботою на тему «Молодь проти СНІДу» Variant3. 
Третє місце за Геращенко Євгенією з фотографією на тему «СНІД. Позитивне серце» під номером 1. До речі, фотороботи Євгенії були єдиними на дану тему.
Поздоровляємо переможців!!!

Усі учасники будуть нагороджені грамотами, переможці – також цінними призами. Нагородження відбуватиметься 11 квітня 2009 року під час проведення тижня під назвою «7 днів разом проти СНІДу. За безпечне кохання». Місце проведення – поки що уточнюється.
Учасників буде завчасно сповіщено про точний час та місце (за допомогою SMS та по e-mail).

Але ми маємо також один приємний сюрприз для учасників:
Під час проведення конкурсу до нас звернулася рекламно-виробнича компанія «Тріал» з бажанням відмітити найкращі фотографії за їх версією. Ми відгукнулись на їх бажання, надали для їх ознайомлення фотознімки і отримали наступні результати: найкращими є – Сидоренко Євгеній з фотороботою «Плакат, який не відкриває Вам очі, а констатує факт», Шарий Дмитро з фотографією на тему «АНТИ СНІД» під номером 1, а також серія фотознімків Городисского Матвея на тему «Молодь проти СНІДу». Автори цих робіт будуть окремо нагородженні пам’ятними призами від компанії «Тріал».
І також висловлена пропозиція щодо фотороботи-переможця: «пропоную обрати цей плакат, як один із основних для проведення подальших акцій та проекту з тематики «АНТИ СНІД» (цит.)

Хочемо зазначити, що ми не виділяли ту, чи іншу роботу в тій, чи іншій темі. Для нас головне – це фотознімок. А тема це вже певна ідейна допомога в підготовці та оформленні фотографії. Вважаємо показовим, що перші два місця за темою «Молодь проти СНІДу», адже це молодіжний фотоконкурс і головна наша цільова аудиторія саме молодь віком до 25 років.

Тепер детальніше про критерії оцінювання, суддів.
Ми вирішили не вигадувати велосипед й оцінювати за правилами порталу Незабаром (ці ж критерії використувовувались при оцінюванні фоторобіт на змаганнях з цифрової фотографії SnapShot):
Точність виконання завдання (1-12 балів) - параметр, що відповідає за те, наскільки точно подана фотографія відповідає темі завдання. 
Креативність (1-10 балів) – параметр, що відповідає за оригінальність, новизну, нестандартний підхід, незвичний погляд на тему фотографування. Також оцінюється неочікувані рішення, відхід від традиційного погляду на завдання. Невеличкий бонус за легку посмішку глядача. Максимальний бонус за яскравий, вибуховий викид енергії.
Художність (1-8 балів) – композиція, гармонійність поєднання кольорів, красота.
Технічність (1-5 балів) – знімаються бали за технічно неправильно виконані фотографії. Розфокусування. Темні силуети. Засвітлені об’єкти. Враховується також якість фотографії.

Оскільки це фотоконкурс організований Ротарактом «Черкаси - Smile» і переможець нагороджується званням за версією Ротарактів України, то судді були відповідно лише з клубів даного типу. Тож наш фотоконкурс судили:
1. Марія Шимчук – Ротаракт клуб Ялта;
2. Денис Квон – Ротаракт клуб Запоріжжя;
3. Станіслав Примак – Ротаракт клуб Рівне;
4. Олександр Мащенко – Ротаракт клуб Полтава;
5. Валерія Іонан, Литвин Іван – Ротаракт клуб Черкаси – Smile.

Також, якщо Ви бажаєте ознайомитись з кількістю балів, яку набрала та, чи інша робота, то можете закачати кінцевий протокол з результатами викладений в каталозі файлів, на цьому ж сайті.

Усі фотознімки будуть сьогодні розміщені на сайті http://vkontakte.ru в групі «АНТИ СНІД» - club6818022.
Якщо Ви бажаєте отримати диск разом з фотографіями в оригінальному розмірі, то прохання - повідомте про це або залишивши коментар під даною новиною, або написавши повідомлення вконтакті (id3345887), або написавши листа на адресу: ivanlv17@ukr.net

Особиста подяка усім учасникам, суддям та просто зацікавленим особам.
Клуб Ротаракт «Черкаси – Smile»
Переглядів: 3424 | Додав: SLiM | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
10.04.2009
1. Chatterbeat
Юпик возжигает, бгг))

Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024