Ротаракт "Черкаси - Smile"
Меню сайту
Наше опитування

Ваше враження про Черкаси?
Всього відповідей: 70

Головна » 2009 » Лютий » 23 » Відгук про Всеукраїнську конференції РТК by Ольга Новицька (Рівне)
Відгук про Всеукраїнську конференції РТК by Ольга Новицька (Рівне)
11:19
Привіт, Українo!!!

Ось, трішки відпочивши від робочого тижня, можна і відгук про конференцію написати.

Що вам сказати... ВСЕ ПРОЙШЛО ВДАЛО, ВЕСЕЛО, ЦІКАВО, РЕЗУЛЬТАТИВНО ТА ЕФЕКТИВНО.
.
По-перше: ми всі зустрілися, побачилися, обіймалися, цілувалися, кричали, сміялися, і все це відразу на вокзалі о 7 ранку. В одному вагоні Київ-Дніпропетровськ їхали представники всього лише 4 клубів – Київ, Київ-Центр, Рівне та Черкаси, але Ялта була недалеко, там ми теж їх побачили. Поселили нас в чудовому готелі. Усе це завдяки організаторам – Клубу Дніпропетровськ. ДЯКУЄМО, ЛЮБІ.

Офіційний звіт: на конференції були присутні представники 10-ти Клубів Ротаракт України (Рівне – 8 людей, Київ-Центр – 9, Запоріжжя – 10, Київ—8, Черкаси – 5, Сімферополь – 1, Ялта – 5, Вінниця – 4, Львів – 3, Дніпропетровськ – 12) та 2 представника з Польщі (Беата – секретар Д2230 та Лукаш Грошовський – Відповідальний за Ротаракт Клуби Д 2230). Отже, більше 60-ти людей.

По-друге: вперше на конференції перед найславетнішим дійством ми мали сніданок, організований для всіх. Клуб-організатор має підхід до людей. ДЯКУЄМО ОРГАНІЗАТОРАМ ЗА СМАЧНИЙ СНІДАНОК. Стало зрозуміло, дивлячись на обличчя людей після ритуалу, деяким він навіть дуже допоміг,. Всі повеселішали, сонце з'явилося в їхніх очах. (Всього лиш сніданок….).

По-третє: пройшла чудова конференція. Нас привітали організатори, сказали, що вони нам раді. Потім виступив Лукаш, і похвалив наші Клуби України. Йому губернатор сказав, що наші Клуби ефективно співпрацюють з Ротарі Клубами. Після цього почались виступи Клубів. Звіти тих клубів, що не були присутніми, зачитувались. У всіх були цікаві презентації, люди готувалися, що дуже важливо. Поляки сміялися постійно, і точно було видно, що їм весело. Також були виступи Беати (про Дистриктальну конференцію, Poland Trip, Ротаріаду). Вона навіть зробила презентацію українською мовою, що мене особисто вразило. При тому, спілкуватися українською вона не вміє (правда, після перебування в Україні, можливо, ця ситуація змінилась). Виступала Тетяна Приліпко, розповідаючи про Дайджест, Юля Курбака - RYLA, Антон Скиба – Ukrainian Trip, Ольга Новицька – підсумки діяльності Ротаракт клубів за 2008 рік. 

Четверте: ми обрали кандидата на посаду ДРР 2010/2011 – ТЕТЯНА ПРИЛІПКО (Клуб Ялта). УУУУУУУРРРРРРРРРРААААААААААААААААААААААААААА!!!! МОЛОДЕЦЬ!!!!!

П’яте: ми обрали Віце-ДРР 2009-2010. Змагалися між собою на виборах дві кандидатури Антон Скиба та Євгеній Соловйов. Відразу було зрозуміло, що представником на цю посаду буде точно людина з Клубу Київ-Центр. Переміг, а отже Віце-ДРРом на 2009-2010 став АНТОН СКИБА (Клуб Київ-Центр). ВІТАЄМО!!!! УУУРРРРРААААААА!!!! 

Шосте: Клуби обрали найкращу презентацію. Отже найкраща презентація – презентація Клубу Рівне-Ротаракт. Її представили у вигляді випуску новин (серед яких були соціальні, економічні, некультурні, спортивні, демографічні новини, реклама та прогноз для Ротаракту України). МОЛОДЦІ!!!!! Вони довго її готували, точно знаю. Необхідно відзначити презентації Клубів Черкаси-Смайл (зроблена у вигляді відео-сюжетів з оригінальними коментарями), особливо мене вразила квартира Палашів. Київ-Центр підготував свою презентацію «Танцюємо для Ротаракту». Вони дуже цікаво зробили сюжет, навіть вийшли на сцену танцювати, чим дуже завели публіку. Після цього Беата написала приблизно таке: робіть свої презентації про найкращий проект (на Дистриктальну конференцію) як завгодно, танцюйте, кричіть, відео, анімація. Ми поляків точно вразили. Вони говорили, що це дуже класно – поєднувати офіційне та представляти це у цікавому вигляді. Клуб Ялта, хочу ще раз побачити цікаві вирази обличчя представників клубу на неординарних плакатах. Попрацювали, молодці. Запоріжжя, тут було ціле дійство на сцені, теж непередбачувано, весело, СУПЕР!!!! Київ, ну що там говорити, вони підготували такий ЦІКАВИЙ ФІЛЬМ, головне він суперовий, і в плані обробки непростий, дуже якісний. А чого варті актори!!! Хто хоче побачити цей фільм знову, приїжджайте на святкування 15-ти річчя Клубу 4 квітня. Вони роздали пречудові запрошення, прочитавши які, відразу хочеться до них поїхати. Що тут розповідати – ТРЕБА ПОБАЧИТИ. Львів не обійшовся без чорного гумору, особливо вразило в кінці запрошення до м. Львова та обличчя людей, які на нас там чекають.

ОРГАНІЗАТОРИ ЗРОБИЛИ ВСЕ, щоб нам було де і як виступати, головне недалеко від їдальні. Мені запам’ятався момент, коли Аня всім вручала цукерки незвичайним методом: вона їх розсипала по залі, а наші люди їх ловили, сподіваюсь на відео це хтось зняв. Організатори підтримували веселу атмосферу, ТА ВІДЧУВАЛАСЬ ВПЕВНЕНА КОМАНДНА РОБОТА.  

Сьоме: відбувся похід пішки до готелю, який запам’ятався багатьом, особливо коли почався дощ. Нам сказали, що до готелю недалеко, 20 хвилин. Правда, йшли ми довше, але весело було, стільки розмов, жартів, ми пройшлися головною вулицею Дніпропетровська – вулиця Карла Маркса. Коли б ми ще це зробили? Незабутня подорож до готелю надовго залишиться в наших серцях.

Восьме: після пішої подорожі відбулась шалена інтеграція Ротаракту перед банкетом в готельних номерах. Тут треба тільки фото дивитися. Але в одному із номерів відбулось засідання Дистриктальної комісії.

Дев’яте: Свята вечеря на банкеті: побували ми в чудовому місці з чудовою музикою. Правда, офіціанти відразу почали бити посуд, якось ми на них недобре впливали. Люди там випивали, танцювали, приймали участь в конкурсах, та ще й яких, подарунки робили. Особисто мені сподобався подарунок від РТК Запоріжжя. Такий гарний східний танець приготувала представниця Клубу. Багато чоловічих сердець зворушила. Також нас вітали Ротарійці, читали нам вірші. ДЯКУЄМО ОРГАНІЗАТОРАМ

Десяте: вручення дипломів відбувалось вже в готельному номері, нас зібралось там багато, ми просто святкували те, що ми разом зібрались, і що ми такі класні, знову відчули цей дух ротаракту. Висновок: ЇЗДИТИ ПОТРІБНО І НЕОБХІДНО!!!! Ми дуже раді були побачити нові обличчя із РТК Києва, Київ-Центру, Рівного, Вінниці, Сімферополя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Львова. Отже нагороди отримали:
- За демографічний вибух – Київ
- За найбільшу кількість делегатів, що приїхали на Всеукраїнську конференцію (9 чоловік) – Київ-Центр (помилка, це все ж таки Клуб Запоріжжя – 10чоловік. Запоріжжя, ми виправимось і обов’язково вас відзначимо)
- За найкращу співпрацю з Ротарі – Київ-Центр
- За гостинність – Запоріжжя 
- За найкращий PR Зв’язки з громадськістю – Ялта 
- За відстоювання прав меншин (Гей! Парад!) – Рівне 
- За антитуберкульозний проект – Ялта 
- За інтеграцію, найбільшу кількість поїздок – Чекраси Смайл :)
- За найкращий фандрейзинг (Новорічний проект у Денишах) – Київ 
- За сміливість – Сімферополь 
- За небайдужість/допомогу в ліквідації стихійних лих – Львів 
- За популяризацію ідеї Ротаракту в Україні – Київ-Центр 
- За перспективність – Вінниця 
- За відвагу – Дніпропетровськ 


Останнє: наступного дня після засідання Ukrainian Trip, яке організував Антон Скиба, ми класно провели час, хто як. МИ – співали, стоячи в трамваї гімн України (бачили б ви очі Лукаша в цей час), МИ – відвідали кінотеатр 4D. Цікаво, що скажеш, якби хтось зняв на відео, що ми, «придурки» з окулярами, там витворяли, ха-ха, МИ – поїхали кататися на ковзанах, для мене це було вперше, тому багато хто з мене сміявся, але деякі підтримували мої страждання, нічого, потім ніби все було нормально. МИ (Рівне, Черкаси, Ялта) – після гарної вечері проводжали один одного з Мартіні, так проводжали, що нас потім весь вагон питав, що ми за організація, потім вони всю ніч про це слухали. МИ ГАРНО ПРОВЕЛИ ЧАС!!!!  
ДЯКУЄМО ОРГАНІЗАТОРАМ!!!
ДЯКУЄМО КЛУБАМ-УЧАСНИКАМ (БЕЗ НИХ І КОНФЕРЕНЦІЇ НЕ БУЛО б)!!!!
ДЯКУЄМО ГОСТЯМ (НАВАЖИЛИСЯ ПРИЇХАТИ)!!!!
ПРОСТО КЛАСНО!!!!!


Приємно те, що нашу конференцію відзначили і поляки, 
Беаті все сподобалось, Лукашу теж. (Див. вкладений файл «Відгуки поляків»)


МИ АКТИВНІ!!!!
ХА-ХА
Переглядів: 1963 | Додав: SLiM | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024