Ротаракт "Черкаси - Smile"
Меню сайту
Наше опитування

Ваше враження про Черкаси?
Всього відповідей: 70

Головна » 2008 » Лютий » 16 » Пропозиція від Руслана Краплича після Ялти
Пропозиція від Руслана Краплича після Ялти
13:26
Дорогі Ротарактівці!

На сам перед, дякую усім Вам за добру та велику працю, що Ви здійснюєте, допомагаючи нужденним, проводячи різноманітні благодійницькі події, просвітницькі, екологічні та профілактичні кампанії, водночас виконуючи місію Ротарі: „Служити громаді понад власне Я”.

Щойно завершилася Ялтинська конференція (9-10 лютого 2008 року), яка подарувала делегатам приємні хвилини та дні спілкування, прогулянок і нічних розваг з атракційними танцями.
Найголовніше, окрім вдячності організаторам, відзначаю високий рівень креативності й змістовності звітів, представлених клубами під час пленарних засідань.
Пишаюся достойним діловим духом, демократичністю та професіоналізмом преважної кількості діючих клубів.
Вітаю ініціативні групи, які невдовзі отримають Хартію й поповнять нашу веселу, талановиту, благородну й сердечну родину.

Ротарі Інтернешнл і наш Дистрикт 2230 прагне посилити підтримку розвитку Ротаракт-клубів, про що на конференції було гарно сказано нашим Губернатором п. Андрієм Баганичем, який надав приклад такої підтримки, що ним є збільшення бюджету Ротаракту із коштів бюджету Ротарійського Дистрикту 2230.
Сподіваюся, що всі Ротарі клуби України, Польщі та Білорусі також збільшать свою спонсорську підтримку на проведення значимих для громади благодійницьких подій, які організовує Ротаракт.

Зі свого боку, як Голова Комітету, покликаного сприяти Ротаракту, підтверджую свою готовність до кінця каденції провести додаткові тренінги для ротарактівців і бажаючих ротарійців у Сімферополі, Рівному, Кракові, Мінську й інших містах, які надішлють офіційне запрошення.
Подібні тренінги мною проведені у Рівному, Києві, Мінську, Троймясті, Черкасах, участь у яких прийняло біля 100 ротарактівців із понад 10 клубів, які входять до нашого Дистрикту.

Усе вищезазначене, спонукало мене під час Ялтинської конференції Ротаракту оголосити про потребу у проведенні тренінгу для тренерів.
Головним результатом Тренінгу (ТОТ) стане підготовка команди тренерів, яка зможе самостійно проводити навчання для Ротаракт-клубів, а згодом і складати нові курси, необхідні для вдосконалення клубної роботи й ефективної реалізації ротарійської місії: „Служити громаді понад власне Я”.

Тренінг для тренерів (ТОТ) має 2 рівні.
Під час першого рівня учасники отримають необхідні знання та навички викладання для дорослих за готовою тренерською інструкцією (мануалом) та роздатковими матеріалами для майбутніх учасників, визначеної тематики (на приклад: „Проекти й управління ними”).
Після участі у 5-денному ТОТ підготовані тренери (юніори) мають провести навчання за згаданою інструкцією, разом із досвідченим тренером (сеньйором).
Другий рівень ТОТ передбачає навчання з підготовки власних навчальних курсів (тренерських інструкцій\мануалів) і роздаткових матеріалів.

Головною умовою участі у Тренінгу для тренерів 1-го рівня є наявність досвіду роботи в Ротаракті (Ротарі) клубі не менше 2-х років, умотивоване бажання стати тренером і продовжити клубну діяльність, залучаючи до неї нових членів, а також активна участь у хоча б 1 тренінгу, що проводився мною чи моїми колегами-тренерами групи Фундації Острозьких, компанії „Євно-Волинь” чи компанії „Профконсалт”.

Нажаль, у бюджеті Дистрикту 2230 коштів, необхідних для проведення ТОТ не передбачено, тому бажаючі взяти участь мають знайти спонсорів, які зможуть внести оргвнесок, розмір якого буде встановлено, після реєстрації заяв, який спливає 1 квітня 2008 року.
Кількість учасників ТОТ не може перевищувати 20 осіб, тому перевагу матимуть кандидати, що першими подали заяви на електронну пошту: r.kraplych@gmail.com

Заява повинна містити коротке резюме претендента з вказівкою на досвід співпраці з Ротарі (Ротарактом), а також назв тренінгів й імен тренерів, які їх проводили.
Заохочується подання рекомендаційних листів й інших додатків, які засвідчують компетентність потенційного тренера.

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання, прошу звертатися до мене за вищевказаною електронною поштою, або телефоном: 8 050 339 25 18.

З повагою побажанням успіхів і натхнення,
Голова Ротакт Комітету Дистрикту 2230
Руслан Краплич
Переглядів: 1152 | Додав: SLiM | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024